گیمیفیکیشن بازاریابی به چه معناست؟ – تعریف گیمیفیکیشن

گیمیفیکیشن چیست؟

به طور کلی، گیمیفیکیشن به تکنیکی اطلاق می شود که با استفاده از ویژگی های بازی در خارج از محیط بازی، نرخ تبدیل را افزایش می دهد. این یکی از محبوب ترین تاکتیک ها در زمینه بازاریابی دیجیتال است.

اگر قصد دارید از آن در تلاش بازاریابی خود استفاده کنید، تقریباً همه می توانند بازی شما را در این سن انجام دهند. مشتریان شما از یک بازی خوب طراحی شده لذت خواهند برد و سرگرمی خواهند یافت. بازی ها همچنین ترافیک مشتریان بعد از طراحی وب سایت اصفهان و فروش کالای شما را افزایش می دهند.

فرآیند گیمیفیکیشن چیست؟

گیمیفیکیشن بر اساس دو عنصر اساسی است: چالش ها و پاداش ها. به طور کلی، مردم از رقابت و یافتن راه حل برای چالش ها لذت می برند. ما برای انجام این نوع کارها مناسب هستیم.

علاوه بر این، ستایش آنها بسیار مهم است. پاداش‌های درون بازی یا بیرون، چنین تخفیف‌هایی می‌توانند به دستیابی به این امر کمک کنند. اگر افراد بتوانند بعد از اتمام کار نشان یا سطح بالاتری کسب کنند، احتمال بیشتری دارد که بازی را طولانی‌تر انجام دهند.

مزایا و معایب گیمیفیکیشن برای بازاریابی

مانند هر چیز دیگری در بازاریابی، گیمیفیکیشن دارای مزایا و معایبی است. شناخته شده ترین مزایا، اگر بخواهیم ابتدا آنها را فهرست کنیم، عبارتند از:

  • کاربران بیشتر درگیر بازاریابی شما هستند. عناصر پاداش و رقابتی بازی ها منجر به نرخ تعامل کاربران بهتر از هر نوع تبلیغات دیگری می شود.
  • هم وفاداری و هم آگاهی از برند. هر چه افراد مدت بیشتری بازی شما را انجام دهند، احتمال اینکه برند شما را به خاطر بیاورند و دیگران را به آن ارجاع دهند بیشتر است. علاوه بر این، مشتریان با کسب و کار شما پیوند عاطفی ایجاد می کنند و مقدار پولی را که برای کالاهای شما خرج می شود افزایش می دهند.
  • مشتریان جدید احتمال بیشتری برای جذب بازیکنان جدید به بازی شما وجود دارد زیرا این یک راه لذت بخش برای مردم برای گذراندن زمان است.
  • افزایش نرخ تبدیل این ارتباط زیادی با وفاداری دارد. اگر مردم به مشتریان وفادار شما تبدیل شوند، از اقلام شما آگاهی بیشتری خواهند داشت و اقدامات سازنده ای انجام می دهند.
  • افزایش در ورودی داده ها. می‌توانید در پایان بازی از بازیکنان خود آدرس تماسشان را بخواهید و احتمال بیشتری دارد که از آنها پیروی کنند.

اما باید به یاد داشته باشید که ایجاد یک بازی دارای معایبی برای شرکت شما است. تعدادی از آنها عبارتند از:

  • خلاقیت لازم است. از آنجایی که گیمیفیکیشن مدتی است که وجود داشته است، باید به مفاهیم جدید بازی فکر کنید تا مصرف کنندگان را علاقه مند نگه دارید. تست ها و آزمون ها همیشه یک گزینه هستند، اما بچه ها به شدت به آنها عادت کرده اند. بنابراین، اگر می خواهید مشتریان خود را به کالاهای خود علاقه مند کنید، این روشی برای انجام آن نیست.
  • منابع برای بازی مورد نیاز است. ساخت یک بازی به تلاش و هزینه زیادی نیاز دارد. جنبه های ظریف بازی شما، از جمله گیم پلی و انیمیشن ها، کار زیادی را می طلبد. بازی در طول این فرآیند طراحی، ساخته و تست شده است. و در رشته ما حل مسئله شبیه نفس کشیدن است.

روش هایی برای جلوگیری از این اشکالات وجود دارد. به عنوان مثال، استفاده از پنجره بازشو چرخی یکی از روش‌های جلوگیری از مشکل دوم است. برای گنجاندن این پاپ آپ در وب سایت خود نیازی به سرمایه گذاری زمان و هزینه در یک پروژه طراحی ندارید.

3 مثال های گیمیفیکیشن

بازی چوب شور چشم M&M

در سال 2013، M&M آب نبات با طعم چوب شور را روانه بازار کرد. آنها یک بازی از قبل موجود را تغییر داده اند که کاملاً معروف بوده و توسط بسیاری بازی شده است – “Where is Waldo?”. آنها تصویری حاوی یک پسر چوب شور را در صفحه فیس بوک خود منتشر کردند.

تعداد لایک ها، اشتراک گذاری ها و کامنت های این ایده ساده و تقریبا بی هزینه را می توان زیاد دانست. اگر می خواهید آن را بررسی کنید، پست اصلی هنوز باقی است.

شکار لذت توسط بستنی مگنوم

مگنوم به عنوان برداشتی جدید از بازی‌های 2 بعدی ماریو، در سال 2011 یک بازی به نام «شکار لذت» را راه‌اندازی کرد. در این بازی، شما کنترل شخصیتی به نام «مگنوم وومن» را دارید و هدف شما جمع‌آوری شکلات در سراسر اینترنت است. شما می توانید از چندین سایت مختلف مانند YouTube و Samsung بازدید کنید.

پس از پایان شکار، می توانید امتیازی را که به دست آورده اید از طریق پلتفرم های رسانه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید. نتایج فوق العاده بود. این سایت تنها در پنج روز 725 هزار بازدیدکننده منحصر به فرد داشت. URL مگنوم بیشترین اشتراک گذاری URL در توییتر بود.

میانگین زمان صرف شده در سایت هشت و نیم دقیقه بود. این بدون شک یکی از بهترین نمونه های گیمیفیکیشن در بازاریابی است.

جوایز استارباکس

استارباکس خریدهای واقعی شما را در یک روش گیمیفیکیشن گنجانده است. این یک راه عالی برای Starbucks برای اطمینان از تعامل مشتری و افزایش وفاداری مشتری است. هر خرید برای اعضای Starbucks Rewards به معنای ستاره است.

با این ستاره ها، مشتریان می توانند غذا یا نوشیدنی رایگان دریافت کنند. با کسب ستاره های بیشتر، به وضعیت طلا می رسید و می توانید بهترین جوایز را داشته باشید. این روشی است که مشتریان را از طریق پاداش هایی که برای وفاداری دریافت می کنند به شرکت وفادار می کند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید